aboutus

Обучение по дигитални изкуства на български!

Целта ни е да развиваме арт образованието в страната и да ви дадем възможност да учите от най-добрите професионалисти в бранша!

Обучение с мисия!

Cgzen е посветен на амбициозните художници и развиването на таланта им, за да намерят път към професионална реализация в сферата на визуалните изкуства.
Обучението от нашите инструктори е в крак с бързо развиващата се индустрия и е предназначено за ученици и професионалисти от всички нива, от начинаещи до напреднали.
Нашата мисия е да ви дадем всички важни знания, които са необходими за развитието ви на артист. Фокусираме се върху най-важните практики и умения, от арт основи до съвременни техники, които да ви послужат в реалният свят, преподадени съобразно вашето ниво и досегашния ви опит.

Предимства:

* Възможност за обучение на място или дистанционно обучение от вкъщи.
* Записани уроци, които могат да бъдат гледани повторно, колкото пъти и когато искате.
* Персонална обратна връзка, критика, корекции и детайлни напътствия върху работата ви.
* Редовно провеждане на “въпроси и отговори” с инструктора, онлайн или на живо.
* Съпорт екип, който е на ваше разположение и ще отговори на въпросите ви.
* Абонамент и достъп до статии, уроци, помощни 3D модели и бонус съдържание.


  • Персонално внимание
  • Обучение на български!
  • Нашите инструктори

Персонална обратна връзка и внимание

Обективната критика и насоки са съществена част от израстването и професионалната реализация на един художник.  

Видео уроците, предназначени за масова аудитория, могат да бъдат много информативни, но те не винаги засягат областите, където именно ВИЕ трябва да се фокусирате.

Чрез обучение на живо и персонална обратна връзка инструкторите на cgzen имат задачата вие да получите напътствия, които да ви поведат по ваш собствен път на развитие, спрямо вашето ниво и нужди.

Обучение на своя роден език

Преподаването на роден език върви по-гладко и спомага за бързото и трайно усвояване на материала.

Ще имате възможност да се потопите в обучението си, изцяло на родния ви език, избягвайки опасността от грешна интерпретация и допълнителни затруднения, съпътстващи следването на урок на чужд език. Така учебният материал ще бъде интуитивен и по-лесно усвоим, а комуникацията с инструкторите ще допринесе да придобиете трайни знания.

Професионалисти от индустрията

Всички инструктори са доказани професионалисти от индустрията, които пренасят своята страст и дългогодишен опит в класната стая.

Надникнете над рамото на ветерани от индустрията и научете техните тайни и изграждан с години процес на работа. Майстори в своя занаят, те знаят колко е важно да си в крак със съвременните методи на работа и какво е нужно, за да станеш практикуващ професионалист. Чрез практически насочени уроци и задачи и техните персонални напътствия на всяка стъпка от процеса, ще получите нужната подготовка, за да извървите пътя до вашата професионална реализация.