8 седмициНаучи повечеBG“Есенцията на Zbrush” е завършена програма за методично обучение по дигитална скулптура. Започнете с “А,Б И В” на моделирането, стъпка по стъпка с постоянните напътсвия на инструктор. Научете нужните инструменти, техники и умения, които ще ви направят по-добър художник.

10 седмициНаучи повечеBGENНаучете всички нужни основи, за да започнете своето приключение в света на дизайна на персонажи. Тази завършена обучителна програма обхваща 2d и 3d уменията, с които ще вдъхнете живот на своите герои, за да оживеят те в компютърна игра, 3d принт за играчки или анимация!

3 седмициНаучи повечеBGНаучете основите на три съвременни инструмента за целите на архитектурни визуализации и игри. На всяка стъпка от процеса ще разберете как да създавате интерактивни и вълнуващи визуализации, където вместо статични картинки, ще се разхождате и взаимодействате с фотореалистичната среда.

Персонално внимание

Инструкторите на cgzen имат за цел да получите напътствия, които да ви поведат по ваш собствен път на развитие, спрямо вашето ниво и нужди.


Обучение с мисия

Фокусираме се върху най-важните практики и умения, които да ви послужат в реалния свят, за да намерите път към професионална реализация.


Общество от артисти

Учете и изграждайте уменията си в креативна среда сред съмишленици и професионални художници, споделящи вашите интереси.