4 седмициНаучи повечеBG
“Есенцията на Zbrush” е завършена програма за методично обучение по дигитална скулптура. Започнете с “А,Б И В” на моделирането, стъпка по стъпка с постоянните напътсвия на инструктор.

10 седмициНаучи повечеBGEN
Тази завършена обучителна програма обхваща 2d и 3d уменията, с които ще вдъхнете живот на своите герои, за да оживеят те в компютърна игра, 3d принт за играчки или анимация!

3 седмициНаучи повечеBG
Научете основите на три съвременни инструмента за целите на архитектурни визуализации и игри. На всяка стъпка от процеса ще разберете как да създавате интерактивни и вълнуващи проекти.


4 седмициНаучи повечеBG
Научи процесът по създаване на лого от първото сблъскване с белия лист, до реализацията на последните детайли.Запознай се с начина на мислене, който ще ти помогне да генерираш идеи, да подбираш най-добрите от тях и да ги превръщаш в запомнящи се дизайни.

4 седмициНаучи повечеBG
Ще научите основите и необходимите тънкости, които да Ви помогнат да навлезете бързо и с увереност в света на 3DS MAX и компютърната графика. Всичко това е поднесено във стегнат и последователен вид, като обучението включва както теоретични разяснения, така и интензивна практическа част.

1 седмицаНаучи повечеBG
В този едноседмичен курс ще усвоите софтуера за създаване на процедурни материали Substance Designer. След като овладеете основите, ще се запознаете с най-важните функции на програмата – нейните “Nodes”. Ще следвате стъпките на инструктора, за да изградите сложен материал от нулата, а на края ще експортирате резултата към други програми или игрови енджини.

Персонално внимание

Инструкторите на cgzen имат за цел да получите напътствия, които да ви поведат по ваш собствен път на развитие, спрямо вашето ниво и нужди.


Обучение с мисия

Фокусираме се върху най-важните практики и умения, които да ви послужат в реалния свят, за да намерите път към професионална реализация.


Общество от артисти

Учете и изграждайте уменията си в креативна среда сред съмишленици и професионални художници, споделящи вашите интереси.