4 седмициНаучи повечеBG
“Есенцията на Zbrush” е завършена програма за методично обучение по дигитална скулптура. Започнете с “А,Б И В” на моделирането, стъпка по стъпка с постоянните напътсвия на инструктор.

10 седмициНаучи повечеBGEN
Тази завършена обучителна програма обхваща 2d и 3d уменията, с които ще вдъхнете живот на своите герои, за да оживеят те в компютърна игра, 3d принт за играчки или анимация!

3 седмициНаучи повечеBG
Научете основите на три съвременни инструмента за целите на архитектурни визуализации и игри. На всяка стъпка от процеса ще разберете как да създавате интерактивни и вълнуващи проекти.


3 седмициНаучи повечеBG
Научи процесът по създаване на лого от първото сблъскване с белия лист, до реализацията на последните детайли.Запознай се с начина на мислене, който ще ти помогне да генерираш идеи, да подбираш най-добрите от тях и да ги превръщаш в запомнящи се дизайни.

4 седмициНаучи повечеBG
Ще научите основите и необходимите тънкости, които да Ви помогнат да навлезете бързо и с увереност в света на 3DS MAX и компютърната графика. Всичко това е поднесено във стегнат и последователен вид, като обучението включва както теоретични разяснения, така и интензивна практическа част.

Персонално внимание

Инструкторите на cgzen имат за цел да получите напътствия, които да ви поведат по ваш собствен път на развитие, спрямо вашето ниво и нужди.


Обучение с мисия

Фокусираме се върху най-важните практики и умения, които да ви послужат в реалния свят, за да намерите път към професионална реализация.


Общество от артисти

Учете и изграждайте уменията си в креативна среда сред съмишленици и професионални художници, споделящи вашите интереси.