Дизайн на стилизирани персонажи

В този урок ще разгледаме как да създадем 3d прототип на персонаж в Zbrush, който да разработим след това чрез техники за овърпейнт във Photoshop. По пътя ще научим и фундаментални дизайн принципи.

Научи повече

Hard Surface дизайн и моделиране в Zbrush

В този урок, ще разгледаме няколко от по-нестандартните инструменти и техники , при създаването на твърди повърхности в Zbrush. Също така, ще разгледаме процеса на концептуален дизайн на научно-фантастичното оръжие, използвайки интересни нови техники, част от които са използването на алфа-шаблони, щастливи инциденти, 3d слоеве и още други.

Научи повече

Hair Pipeline – Моделиране на коси за игри

Този урок ще ви запознае с процеса на създаване на low poly коси за игри. Ще преминем през първоначалните стъпки по настройване и работа с Fibermesh в Zbrush, през конвертирането на косата в low-poly геометрия в 3dsmax, до финалните стъпки на рисуване на flow map във Photoshop.

Научи повече

Дизайн и скулптинг на създания

В този урок ще създадем бюст на фантастично създание в Zbrush. Ще започнем от нулата и постепенно ще изградим основа с внимание към дизайна на силен силует и пропорции. Ще се запознаем с различни техники за скулптиране на форми и детайли в добър констраст.

Научи повече