banner_big
 

Записване на курс в три стъпки:


1.Регистрация

Моля попълнете формата за регистрация като посочите курса, от който се интересувате. Ще се свържем с вас и ще отговорим на всичките ви въпроси.


2.Заплащане

След успешна регистрация е нужно да заплатите капаро, за да запазите мястото си за предстоящ курс или за да активирате учебен акаунт.


3.Достъп

След заплащането ще получите персонален акаунт за учебната платформа, в която ще имате достъп до уроците и видео съдържанието.


Резервирай своето място:

subtile_line

За да се регистирате за курса или да питате за повече информация, моля свържете се с нас на е-мейл info@cgzen.com или тел: 0883307509 или използвайте формата подолу.

Send Message

 

Често задавани въпроси:

subtile_line

Как ще протече курсът?

Курсът се състои от онлайн лекции и срещи на живо с инструктора. Онлайн лекциите са разделени на модули, като всяка седмица ще се отключва нов модул, който съдържа предварително записани видео уроци. Краят на всеки модул обикновено завършва с поставянето на домашно, което ученикът трябва да завърши преди обявената дата за среща на живо. Срещите на живо се провеждат един ден в края на седмицата. По време на тази среща, инструкторът отделя време за критика и насоки, свързани с домашните, отговор на възникнали въпроси, практически демонстрации и персонално внимание към всеки ученик.

Ще мога ли да гледам видео уроците след приключване на курса?

Да, след приключване на курса ще продължите да имате достъп до всички видео уроци, свързани с него!

Ако нещо неочаквано ме възпрепятства и нямам възможност да завърша курса, ще получа ли обратно сумата, която съм платил?

Ако сте заплатили предварително, за да резервирате място, пълно възвръщане на платената сума е възможно да стане, ако ни известите 10 дена, преди началото на курса. Ако ни известите едва няколко дена преди началото на курса, ще ви възвърнем пълната сума минус малка администраторска такса. Веднъж започнал курса, възвръщането става на базата на това, колко учебни модула са били активирани за вас.

ВИЖ ВСИЧКИ ВЪПРОСИ