Cgzen партнира с утвърдени компании и организации, които ни помагат да дадем ресурси, по-добро обучение и стойност на нашите ученици. Избираме партньорите си много внимателно и вярваме в качеството на техните технологии,продукти и услуги.

partnership-banner-wide


Арт технологии

Adcom/Wacom – %
Специални цени при покупка на таблети на марката Wacom.
Shapers3D – 10%
Отстъпка за качествени 3d принтинг услуги. Ако имате идея, Shapers3d знаят как да я материализират.


Events / Събития:

Wacom BG Club – % членска карта
Wacom, Adcom и Cgzen създадоха клуб за художници с редовни сбирки, за лекции, арт битки и игри. Кликни, за да прочетеш повече.
CG2 Code For Art
ChaosGroup, създателите на Vray, провеждат CG2 Code For Art всяка година в София. Страхотни лекции от топ професионалисти от различни краища на света, прекрасна атмосфера и организация, успяват да ни очароват всеки път.
Futuro Varna
Международен фестивал за дигитални изкуства, провеждан в град Варна. Най-мащабното събитие по нашето черноморие, което събира творци от цял свят, работещи в сферата на дизайна за видео игри и филми.
Vision
“Vision” е един от първите български форуми за тримерна графика, който се провежда в град Велико Търново. Всяка година, професионалисти от родната сцена изнасят лекции на теми за рекламата, гейм дизайна, мултимедията и филмовата продукция.
ComputerSpace
Международен форум за компютърна графика, провеждан в град София. Фестивалната част включва много лекции от различни професионалисти от света и България.
Ars Virtualis
Форум за дигитални изкуства и нови технологии в град Пловдив. Организира се от магистърска програма МУЛТИМЕДИЯ И ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ – АМТИИ.


Дизайн / Design

BDG.bg – %
Българска Дизайн Група е създадена да развива локалната дизайн сцена. Всеки месец се организират събирания за споделяне на опит от различни български професионалисти.
Commanda Camp
Магазин за авторски, дизайнерски играчки. Произведение на градската ърбън-култура го изпълват с живот, атмосфера и калейдоскоп от цветове!
Art Laboratory
Арт лаборатория е информативно-обучителен център за изкуство, чиято мисия е да насърчава интереса на децата към изкуството.


Студия / Studios

Bon-art studio
Студио за art outsourcing и game development с дългогодишен опит и клиенти от ранга на Disney, Capcom и Microsoft.


Отстъпки:
Партньорите отбелязани с “%” ни подкрепят със специални отстъпки за нашите ученици (често от порядъка на 10% и повече процента). Преференциалните цени важат за всички, обучаващи се или преминали успешно обучение в Cgzen. Посочи върху всеки един партньор, за да научиш повече.


Стани партньор:
Искаш да се присъединиш и да станеш наш партньор? Пиши ни на info@cgzen.com