Горди сме да ви представим тази галерия, която включва работи на курсисти, правени по време на курса по дизайн на персонажи или във връзка с него. Тук са събрани примери на най-добрите курсисти, изпъкващи със своя ентусиазъм, усърдност и умения.

В “Дизайн на персонажи” курсистите преминават през три периода – първия период на лекции, в който следват стъпките на инструктора посредством видео уроци и практики на живо. Втория период е за самостоятелна работа като всеки един получава задача, съобразена с неговото ниво и опит. А края на курса се отбелязва с изложба на проектите, създадени от курсистите.


Галерия Ученици

“Ако от студио ме попитат за препоръки за качествени кадри, спокойно ще дам списък с контактите на всички ученици в тази галерия и ще съм убеден, че не само притежават потенциал и нужните умения, но са и страхотни хора – от типа, с които с удоволствие бих работил в екип!”


- Мартин “VertexBee” Пунчев
Character artist / Teacher

Запознай се с

В “Запознай се с” представяме учениците на cgzen, завършили успешно обучителните ни програми.
На всеки час ще ви запознаем с различен ученик, неговите умения и портфолио.

Георги е фрийланс 3d моделър. Интерес за него са както органичните модели, така и създаването на околна среда и твърди повърхности.

Character design course with Martin Punchev

Запишете се за известия