.


“Ако от студио ме попитат за препоръки за качествени кадри, спокойно ще дам списък с контактите на всички ученици в тази галерия “

Мартин “VertexBee” Пунчев
Character artist / Teacher

Мисия

Една от мисиите ни е да доближим обучението до реална работна среда.
По време на работата по персонални портфолио проекти, курсистите усвояват важни умения, нужни за изграждането на всеки професионалист:

  • да спазват краен срок;
  • да следват изисквания и процес на работа;
  • да работят под наставленията на арт директор.


Тази галерия представя проекти на курсистите преминали успешно през учебната програма “Дизайн на персонажи”.

За някои от тях това бяха първите стъпки в света на дизайна на персонажи и изучaването на дигитална скулптура със Zbrush. Макар пред тях тепърва да предстои да усъвършенстват уменията си, всички те работиха усърдно и показаха от този рядък вид ентусиазъм, който показва, че е само въпрос на време и практика преди да превърнат страстта си в професия.

Ако от студио ме попитат за препоръки за млади таланти и качествени кадри, спокойно ще дам списък с контактите на всички ученици в тази галерия и ще съм убеден, че не само притежават потенциал, но са и страхотни хора – от типа, с които с удоволствие бих работил в екип!
Най-новите проекти в галерията!Семейството на Cgzen се увеличи с нови млади таланти!
Каним ви да се запознаете с техните проекти, реализирани в курс “Дизайн на персонажи”.

Очаквайте добавянето на много нови проекти съвсем скоро!


Задръжте мишката върху проект и преместете на ляво или дясно, за да го разгледате от всички ъгли.
Използвайте лентата под всеки проект за допълнителни опции за навигация.


Християн Христов
Дигитален художник

Винаги съм се интересувал от 3D дизайн и с какво може да ме обогати като създател/художник. Курсът на CG Zen бе великолепно преживяване, което ми помогна стъпка по стъпка да се запозная с основните правила в създаването на персонажи и пренасянето им в 3D среда.


Мартa Андреева
2D дизайнер на персонажи/илюстратор

Занимавам се основно с 2D дизайн на персонажи за анимация и игри. Курсът на CGZen ми помогна да навляза в света на 3D моделирането и да започна да съчетавам предишните си познания по дизайн с новопридобитите в триизмерно пространство.Светла Динева
Сценограф по образование, дизайнер
по професия, майка и любопитко


Освен професионалните ми занимания с дизайн за уебсайтове, мобилни приложения, лога и кратки уеб анимации, се занимавам също с шрифт, калиграфия и мечтая за дизайн на персонажи.


Велин Найденов
Юрист с артистични наклонности


Цял живот изкуството е било моя страст, а сега искам да бъде и мое ежедневие. Курсовете на Мартин Пунчев за мен са едновременно вдъхновение и първи стъпки в начинанието ми.Северина Харалампиева
Графичен дизайнер / илюстратор

Занимавам се с 2D и до този момент не съм се докосвала сериозно до 3D и Zbrush. За мен този курс беше истинско предизвикателство и голямо удоволствие. Надявам се за напред да имам възможност да се развивам по-сериозно в сферата на дизайна на персонажи.


Христо Ганчев
3D скулптор

Студент на 19 години, ентусиазиран да се развива в сферата на 3D графиката и визуалните ефекти.Андрей Христозов
2D Аниматор

Занимавам се с класическа 2D анимация. Благодарение на чудесния курс на Мартин Пунчев правя смели първи стъпки в 3D дизайна на персонажи!


Елица Илиева
Web Developer

Елица е web developer по професия, но създаването на персонажи и работата в 3 измерения са нейна страст. Скулптирането в Zbrush е основният инструмент, който учи и развива.
Галерия с проекти на предишни курсисти.

Запознай се с

В “Запознай се с” представяме учениците на CG Zen, завършили успешно обучителните ни програми.
На всеки час ще ви запознаваме с различен ученик, неговите умения и портфолио.

Красимира Георгиева

Графичен дизайнер съм. Последната ми страст е 3Д моделирането. Занимавам се с него при всяка възможност с идеята това да стане професионално.

Character design course with Martin Punchev

Търсите нов член на вашият екип?


Можем да помогнем

Намирането на качествени кадри е трудно и времеотнемащо, много често разчита на късмет и винаги крие потенциален риск. Когато вече имате екип, той се нуждае от постоянни усилия за развитие, за да бъде в крак с бързия темп на индустрията. Ние можем да помогнем за:

  • Намиране на правилния човек за вашия проект.
  • Намиране на качествен кадър за вашият екип.
  • Обучение на вашия арт екип.

„С таланта си да преподава и ентусиазира, Мартин Пунчев допринесе съществено за добавянето на нови умения, които помагат на екипа от артисти в Бон Арт Студио да разширят възможностите и свободата да интерпретират и да се движат с лекота в разнообразните проекти.

Уверено мога да разчитам на Мартин отново, при нуждата от обучение за специфични и нови техники при изграждането на среда или герои за игри и мултимедия.

Ценя високо препоръката на Мартин при нуждата от разширяване на 3Д екипа.

Няколко от младите и талантливи колеги в Бон Арт, станаха част от студиото, веднага след завършването на курс –  Zbrush в CGZEN.

Иван Чакаров
Art Director, Co-founder at Bon Art StudioУчастие в изложба!


Разгледайте галерия със снимки и видео от изложбата като последвате този линк или кликнете върху картинката:
character-design-exhibition-07
Нещо повече

Вълнуващо е да създадеш първия си дизайн на персонаж от идея и скици до 3D модел и да го държиш в ръцете си накрая.

Най-добрите проекти биват превърнати във физически макети чрез висококачествено 3d принтиране, а курсистите научават за още едно направление за техните творения – > дизайнерски играчки (виж галерия) .


subtile_lineДа учим заедно!

Запишете се за безплатни статии, бонус ресурси и съвети от топ професионалисти!