За да се запишете на курс се свържете с нас. След като преминете процеса на заплащане, ще получите права за достъп до онлайн съдържанието на курса и ще очакваме вашето присъствие в обявените дати за срещи на живо!


UNREAL ENGINE ЗА
АРХИТЕКТУРА И ИГРИ

Инструктори:
Мартин Пунчев
Калин Попов
Борис Русев

Научи основите на три съвременни инструменти за целите на архитектурни визуализации и игри. На всяка стъпка от процеса ще разбереш как да създаваш интерактивни и вълнуващи визуализации, където вместо статични картинки, ще се разхождаш и взаимодействаш с фотореалистичната среда.

Разкрий тайните на Substance Painter, Marvelous Designer и Unreal Engine!

Обратно към програмата на курса.

Резервирай своето място:


За да се регистирате за курса или да питате за повече информация, моля свържете се с нас на е-мейл info@cgzen.com или тел: 0883307509 или използвайте формата подолу.

Send Message

 

Често задавани въпроси:


Как ще протече курсът?

Курсът се състои от онлайн лекции и срещи на живо с инструкторите. Онлайн лекциите са разделени на модули, като всяка седмица ще се отключва нов модул, който съдържа предварително записани видео уроци. Краят на всеки модул обикновено завършва с поставянето на домашно, което ученикът трябва да завърши преди обявената дата за среща на живо. Срещите на живо се провеждат един ден в края на седмицата. По време на тази среща, инструкторът отделя време за критика и насоки, свързани с домашните, отговор на възникнали въпроси, практически демонстрации и персонално внимание към всеки ученик.

Ще мога ли да гледам видео уроците след приключване на курса?

Да, след приключване на курса ще продължите да имате достъп до всички видео уроци, свързани с него!

Ако нещо неочаквано ме възпрепятства и нямам възможност да завърша курса, ще получа ли обратно сумата, която съм платил?

Ако сте заплатили предварително, за да резервирате място, пълно възвръщане на платената сума е възможно да стане, ако ни известите 10 дена, преди началото на курса. Ако ни известите едва няколко дена преди началото на курса, ще ви възвърнем пълната сума минус малка администраторска такса. Веднъж започнал курса, възвръщането става на базата на това, колко учебни модула са били активирани за вас.

ВИЖ ВСИЧКИ ВЪПРОСИ