12.01.2018

3D Studio Max за начинаещи – Регистрация

12.01.2018

3D Studio Max за начинаещи – Регистрация

[one_third]

1.Регистрация

Моля, попълнете формата за регистрация, като посочите курса, от който се интересувате. Ще се свържем с вас по е-мейл и ще отговорим на всичките ви въпроси.

[/one_third][one_third]

2.Заплащане

След успешна регистрация е нужно да заплатите капаро, за да запазите мястото си за предстоящ курс или за да активирате учебен акаунт.

[/one_third][one_third_last]

3.Достъп

След заплащането ще получите персонален акаунт за учебната платформа, в която ще имате достъп до уроците и видео съдържанието.

[/one_third_last]


Резервирай своето място:

subtile_line

За да се регистрирате за курса или за да получите повече информация, моля свържете се с нас на е-мейл info@cgzen.com или тел: 0883307509 или използвайте формата по-долу.

[contact_form]

 

Често задавани въпроси:

subtile_line

[one_third]

Как ще протече курсът?

Курсът се състои от онлайн лекции и срещи на живо с инструктора. Онлайн лекциите са разделени на модули, като всяка седмица ще се отключва нов модул, който съдържа предварително записани видео уроци. Краят на всеки модул обикновено завършва с поставянето на домашно, което ученикът трябва да завърши преди обявената дата за среща на живо. Срещите на живо се провеждат един ден в края на седмицата. По време на тази среща, инструкторът отделя време за критика и насоки, свързани с домашните, отговор на възникнали въпроси, практически демонстрации и персонално внимание към всеки ученик.

[/one_third][one_third]

Ако нещо неочаквано ме възпрепятства и нямам възможност да завърша курса, ще получа ли обратно сумата, която съм платил?

Ако сте заплатили предварително, за да резервирате място, пълно възвръщане на платената сума е възможно да стане, ако ни известите до 7 дни, преди началото на курса. Ако ни известите едва няколко дни преди началото на курса, ще ви възвърнем пълната сума минус малка администраторска такса. Веднъж започнал курса, възвръщането става на базата на това, колко учебни модула са били активирани за вас.

[/one_third][one_third_last]

Ще мога ли да гледам видео уроците след приключване на курса?

Да, след приключване на курса ще продължите да имате достъп до всички видео уроци, свързани с него![button url=”https://cgzen.com/contact/” target=”self” size=”small” color=”primary”]ВИЖ ВСИЧКИ ВЪПРОСИ[/button] [/one_third_last]

Научи повече!

Бъди в крак с новостите, запиши се за известия.