Често задавани въпроси


Ще получа ли достатъчно персонално внимание по време на курса?

Да, точно с тази цел държим групите малки между 6 и 8 човека, за да може инструкторът да обърне внимание на всеки един ученик индивидуално.

Как протича урока по време на всеки модул?

Всеки модул започва с лекция под формата на богат видео материал, който учениците могат да гледат в уюта на техните домове, в удобно за тях време. Поставят им се задачи за домашно, които трябва да завършат преди началото на следващия модул. Краят на всеки модул завършва с най-важната част – демонстрация от инструктора и практически занимания на живо! Учениците ще могат да работят рамо до рамо с инструктура, да получат насоки, критика и отговори на техните въпроси.

Какво да правя, ако възникне въпрос, свързан с курса, докато съм вкъщи?

Радваме се, че попита. На разположение на учениците има форум, в който могат да задават въпросите си към инструктора, както и да общуват по-между си.

Ще мога ли да гледам видео уроците след приключване на курса?

Да, след приключване на курса ще продължите да имате достъп до всички видео уроци, свързани с него!

Колко време трябва да отделям всяка седмица, за да извлека полза от един курс?

Както във всяка професия, колкото повече време вложите, толкова повече ползи ще извлечете и ще развиете уменията си. Все пак ви съветваме да заделите поне 6 до 8 часа в седмицата, за да можете да се запознаете с материала и да се справите с домашното.

Ако не се справя с някое домашно навреме, мога ли да го пратя за критика на по-късен етап?

Разбира се! В повечето случаи можете да пратите пропуснато домашно, дори след като курсът е приключил. Все пак инструкторите държат домашните да се предават на време. Поставянето на срокове е важна част от работната среда, а справянето със задачите навреме е качество, което ще трябва да развиете. Дори да не се справите с дадено домашно, ще можете да зададете въпросите си, а инструкторът да ви даде своите напътствия за справяне с възникналия пред вас проблем.

Как мога да съм сигурен, че даден курс е подходящ за мен?

Курсовете имат подробно описана програма, която да ви запознае с основните теми, които ще бъдат преподадени. Ако все пак не сте сигурни дали даден курс е подходящ за вас и вашето ниво, можете да се обърнете към нас (info@cgzen.com) за помощ и да поговорите с инструктора, който ще води курса.

Как да си запазя място за даден курс?

Ако курсът, предмет на вашето внимание, е отворен за регистрация, просто се свържете с нас, с удоволствие ще ви помогнем да подсигурите вашето място. Просто използвайте формата в края на страницата, за да заявите вашето участие или пишете на info@cgzen.com

Ако нещо неочаквано ме възпрепятства и нямам възможност да завърша курса, ще получа ли обратно сумата, която съм платил?

Ако сте заплатили предварително, за да резервирате място, пълно възвръщане на платената сума е възможно да стане, ако ни известите 10 дена, преди началото на курса. Ако ни известите едва няколко дена преди началото на курса, ще ви възвърнем пълната сума минус малка администраторска такса. Веднъж започнал курса, възвръщането става на базата на това, колко учебни модула са били активирани за вас.

Как да заплатя на вноски?

След като добавите желаното обучение в кошницата, когато финализирате избора си и продължите напред към страницата за въвеждане на вашите данни, ще ви бъде предоставен избор да заплатите обучението на вноски – изберете опцията “първоначална вноска”.


Имате други въпроси?


Име и фамилия
Моля, въведете вашите име и фамилия.
E-mail
Моля, въведете вашият имейл адрес.
  • Есенцията на Zbrush
  • Изкуството на Перспективата
  • Дизайн на персонажи
  • 3D Studio Max за начинаещи
  • Unreal за архитектура и игри
  • Лого дизайн
  • Substance Designer курс
Моля, изберете курсът, за който искате да направите запитване.
Вашето съобщение...
Моля, попълнете вашето съобщение.

Заповядайте при нас