Обучение с мисия!

Cgzen е посветен на амбициозните художници и развиването на таланта им, за да намерят път към професионална реализация в сферата на визуалните изкуства.

Обучението от нашите инструктори е в крак с бързо развиващата се индустрия и е предназначено за ученици и професионалисти от всички нива, от начинаещи до напреднали.

Нашата мисия е да ви дадем всички важни знания, които са необходими за развитието ви на артист. Фокусираме се върху най-важните практики и умения, от арт основи до съвременни техники, които да ви послужат в реалният свят, преподадени съобразно вашето ниво и досегашния ви опит.

Видове курсове и цени

Предимства

  • Възможност за обучение на място или дистанционно обучение от вкъщи
  • Записани уроци, които могат да бъдат гледани повторно, колкото пъти и когато искате
  • Персонална обратна връзка, критика, корекции и детайлни напътствия върху работата ви
  • Редовно провеждане на “въпроси и отговори” с инструктора, онлайн или на живо
  • Съпорт екип, който е на ваше разположение и ще отговори на въпросите ви
  • Абонамент и достъп до статии, уроци, помощни 3D модели и бонус съдържание

Персонална обратна връзка и внимание

Обективната критика и насоки са съществена част от израстването и професионалната реализация на един художник.

Видео уроците, предназначени за масова аудитория, могат да бъдат много информативни, но те не винаги засягат областите, където именно ВИЕ трябва да се фокусирате.

Чрез обучение на живо и персонална обратна връзка инструкторите на cgzen имат задачата вие да получите напътствия, които да ви поведат по ваш собствен път на развитие, спрямо вашето ниво и нужди.

Обучение на своя роден език

Преподаването на роден език върви по-гладко и спомага за бързото и трайно усвояване на материала.

Ще имате възможност да се потопите в обучението си, изцяло на родния ви език, избягвайки опасността от грешна интерпретация и допълнителни затруднения, съпътстващи следването на урок на чужд език. Така учебният материал ще бъде интуитивен и по-лесно усвоим, а комуникацията с инструкторите ще допринесе да придобиете трайни знания.

Нашите инструктори


Мартин Пунчев

2D/3D Character Artist

Работи по вълнуващи проекти за известни компютърни игри (“Firefall”, “Wildstar”) и играчки (Blizzard, Hasbro). Проекти, които обхващат от концепт арт и илюстрация до финален 3D модел за игра или 3D принт.

Мартин е основател на CGZen и посвещава времето си в активно преподаване и подпомагане на развитието на дигиталната арт сцена в България.

Калин Попов

3D Character Artist

Един от първите ученици на Cgzen и понастоящем 3D character artist в Creative Assembly Sofia. Работил е за едни от най-големите разработчици на игри в света.

Главно специализира в изграждането на 3D модели и текстури на персонажи.

Борис Русев

Game Developer

Разработчик на игри, запален геймър и арт ентусиаст. Най-новият му завършен проект е Scavenger Duels, реализирал по време на престоя си в Tryad Games.

Преподавал е в HackBulgaria и СУ.

Александър Петров

Brand Identity Designer

Работи на свободна практика с разнообразни по големина и дейност бизнеси от Америка, Австралия и Европа. Специализира в разработка на бранд идентичности, включващи разнообразни дизайн елементи – лого, типография, цвят, илюстрация и други.

Основната му цел е да помага за създадаването на емоционална връзка между бизнеса и неговата публика, използвайки въздействието на визуалния дизайн. Ентусиаст в разнообразни сфери на дизайна и рисуването, винаги търсещ нови начини, по които да усъвършенства уменията си.

Андрей Андронов

3D Generalist

Генералист с опит както в продукцията (Zographic films), така и в преподаването (НБУ). В момента работи на свободна практика по анимационни проекти към Zographic.

Професионалният му опит е с акцент върху моделирането, материалите, осветлението и рендеринга в 3D, а преподаването му е страст, която го отвежда в Cgzen.

Росен Казлачев

3D Generalist

Росен започва кариерата си като 3D Generalist, работейки за различни клиенти от Европа. След това попада във филмовата индустрия, където изпълнява различни задачи – от моделиране и визуални ефекти, до писане на различни скриптове за улесняване на работния процес.

В момента Росен работи като Texture Artist в Creative Assembly Sofia, където прилага уменията си за създаването на процедурни текстури за игри.

Любомир Дойчинов

Асистент инструктор

Любомир е завършил “Графика” в Национална Художествена Академия и прилага класическата си подготовка и в дигиталното изкуство.
Работи като Junior Environment Artist по филмови проекти в Cinemotion VFX.

Приноса му в Cgzen като асистент инструктор е помогнал на много курсисти да добият увереност в работата си със Zbrush.

Боян Йорданов

Илюстратор

Работи като концептуален художник над любопитни продукти от целия спектър на развлекателната индустрия. Като докторант във Великотърновски университет открива удоволствието от преподаването. Първата му страст са уличните изкуства, заради което специализира визуална комуникация, калиграфия и илюстрация.

Професионалният му интерес е насочен към книгата и комикса, като стилът на работа е силно повлиян от света на приказката, митологичния епос и фантастиката.

Богдан Трачев

Илюстратор

Работи като обектен дизайнер, но не спира да търси себе си в дигиталното изкуство. По пътя си среща фотографията, дизайна и илюстрацията, а особена слабост изпитва към дизайна на околна среда.


Партньори

Cgzen партнира с утвърдени компании и организации, които ни помагат да дадем ресурси, по-добро обучение и стойност на нашите ученици. Избираме партньорите си много внимателно и вярваме в качеството на техните технологии,продукти и услуги.

Отстъпки

Партньорите отбелязани с “%” ни подкрепят със специални отстъпки за нашите ученици (често от порядъка на 10% и повече процента). Преференциалните цени важат за всички, обучаващи се или преминали успешно обучение в Cgzen.


CG2 Code For Art

ChaosGroup, създателите на Vray, провеждат CG2 Code For Art всяка година в София. Страхотни лекции от топ професионалисти от различни краища на света, прекрасна атмосфера и организация, успяват да ни очароват всеки път.

Futuro Varna

Международен фестивал за дигитални изкуства, провеждан в град Варна. Най-мащабното събитие по нашето черноморие, което събира творци от цял свят, работещи в сферата на дизайна за видео игри и филми.

Vision

Vision е един от първите български форуми за тримерна графика, който се провежда в град Велико Търново. Всяка година, професионалисти от родната сцена изнасят лекции на теми за рекламата, гейм дизайна, мултимедията и филмовата продукция.

ComputerSpace

Международен форум за компютърна графика, провеждан в град София. Фестивалната част включва много лекции от различни професионалисти от света и България.

Ars Virtualis

Форум за дигитални изкуства и нови технологии в град Пловдив. Организира се от магистърска програма МУЛТИМЕДИЯ И ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ – АМТИИ.

Bulgarian Design Group

Българска Дизайн Група е създадена да развива локалната дизайн сцена. Всеки месец се организират събирания за споделяне на опит от различни български професионалисти.

Commanda Camp

Магазин за авторски, дизайнерски играчки. Произведение на градската ърбън-култура го изпълват с живот, атмосфера и калейдоскоп от цветове!

Art Laboratory

Арт лаборатория е информативно-обучителен център за изкуство, чиято мисия е да насърчава интереса на децата към изкуството.


стани партньор

Искаш да се присъединиш и да станеш наш партньор? Пиши ни на info@cgzen.com