29.02.2016

Стани експерт с Wacom и Cgzen

29.02.2016

Стани експерт с Wacom и Cgzen

wacom-bundles-banner-horizontal
Wacom отправя интерeсна възможност за всички вас, които все още не притежавате графичен таблет.
Свикнали сме да свързваме продуктите на Wacom с креативност и творчество, забавление и щури идеи. Wacom не само дава живот на тези идеи, но и разбира нуждата на творците да търсят нови приключения и предизвикателства. Артистичните натури обичат да опитват и научават нови неща, затова сега и таблетите от серията INTUOS – Art S и М идват с видео урок на тема „Дизайн и склуптинг на създания“, който дава поглед „от кухнята“ и издава някои тайни на дигиталните артисти, занимаващи се с концептуален дизайн на игри. „Дизайн и склуптинг на създания“ е полезен урок за всички, които желаят да се развиват в дигиталната сфера или да добавят нови творчески възможности към своето портфолио. В комбинация с таблета INTUOS – Art получавате пълната екипировка с която можете да изследвате дълбините на дигиталните изкуства.

wacom-intuos-tablets

INTUOS Art

Естествен също като вас

Рисуването с чувствителната на натиск писалка и таблета, проектиран едновременно за работа с лява и дясна ръка, става естествено и лесно можете да превключвате между различни художествени техники. Писалката ще бъде вашата четка за масло, тебешир или маркер вие решавате.

Работи бързо също като вас

INTUOS Art S и М притежават мултитъч технология, чрез която можете да използвате широко разпространени жестове за управление и навигация, като – zoom (приближаване), rotate (завъртане) и pan (преместване).
А експресните бутони „ExpressKeys” могат да се настроят на вашите любими шорткъти, за улеснение на работния процес.

Лесен за настройка и употреба

Включете USB кабела към вашият Mac или PC, свалете и инсталирайте драйвера от онлайн портала, регистрирайте вашия Intuos и сте готови за работа.

Допълнителен творчески софтуер

Всеки INTUOS Art идва с Corel Painter Essentials 5, който огигурява на творците всички необходими инструменти за рисуване.
Видео за работа с INTUOS Art: линк

Дизайн и склуптинг на създания

wacom-bundles-creature-tutorial

Научете как вашите идеи могат да излязат от двумерния лист и да заживеят в тримерна среда с този видео урок, който можете да гледате на различни устройства. Урока покрива не само технически аспекти, инструменти и техники в Zbrush, но и много основни дизайн принципи и съвети, които могат да бъдат прилагани във всяка медия. Веднъж регистрирали вашия ваучер код следвайки стъпките от брошурата идваща с таблета, вие можете да избирате между английски и български език.

Цена на промоционалния пакет:
INTUOS Art S + видео урок – 204 лв. С ДДС
INTUOS Art M + видео урок – 396 лв. С ДДС

adcom-logo-web
Имате въпроси? Попитайте ни на:
тел. 02/ 81 81 081,
GSM: 0888 83 16 90,
e-mail: sales@adcom.bg

Научи повече!

Бъди в крак с новостите, запиши се за известия.