05.11.2020

Нашите ученици: Мария Найдекова

05.11.2020

Нашите ученици: Мария Найдекова

Днес ще те запознаем с Мария Найдекова – артист, майка, планинар и наш курсист от менторството по Лого дизайн.

За най-големите й притеснения, преживяването й в курса и за последвалите емоции и професионални успехи, ще ти разкаже накратко самата тя:

Коя е Мария?

Мария е позитивен, артистичен и енергичен млад човек, който имахме удоволствието да опознаем като наш курсист в рамките на курса ни по Лого дизайн. Александър Петров, нейният ментор от курса, разказва колко стриктен и старателен ученик е Мария: изпълняваща задачите и следваща насоките му, винаги готова да работи още и да коригира и подобри резултатите си.

Освен ентусиазиран и фокусиран курсист, Мария в свободното си време обича да бъде в планината, да създава картини и да прекарва време със семейството си.

Пътят до CGZen

Мария следва графичен дизайн в университета. Тогава попада в един познат на не малко от нас сценарии: имаш желание да учиш и надграждаш, но не получаваш това, което си очаквал и вместо да се изясни, професионалният ти и артистичен път става съвсем неясен. След дълго лутане между разнообразни свободни източници на знания и ресурси, Мария намира нас!

Тя изкара курса по Лого по време на майчинството си. Именно раждането на дъщеря й е нещото, което я подтиква най-сетне да се запише. Мария иска да бъде пример за подръжание за детето си като човек, осъществил мечтата си и превърнал я в работа, която обича. Тук е моментът да кажем, че тя дойде при нас с ясната цел да учи, за да се реализира професионално.

И така, през университета, майчинството и все по-забързаното и изпълнено с ангажименти ежедневие, започна и нейното приключение CGZen!

По време на обучението.

Курсът по Лого дизайн се оказва точно това, което е търсила. Открива структурирана информация, позитивна и приятелска атмосфера, възможността да види отблизо работата на професионалист и да научи какъв път е изминал той. Менторът е винаги насреща за обратна връзка, а от своя страна Мария показва старание, последователност и желание за развитие.

След като процесът е изяснен и подреден, притесненията изчезват и човек започва да се чувства уверен. Възможността да получи градивна критика във всеки един момент помага на Мария да напредва бързо. Тя влага енергия и вдъхновение в проектите си и запазва тази градивна инерция след завършването на курса. Резултатите не закъсняват.

След курса: Превзети върхове и поглед напред!

Александър Петров, менторът на курс Лого дизайн споделя, че най-впечатляващото у Мария е това, че тя успява да пренесе знанията си отвъд курса и да създаде и сподели с публиката няколко впечатляващи проекта, с които демонстрира огромен прогрес след курса.

След завършването на курса, Мария осъществява най-важната за нея цел: завършва своето портфолио, с което си намира работа в мечтаната сфера. Днес гордо заявява, че се занимава с дизайн и има професионално самочувствие, проекти, с които да го подкрепи и желанието и решимостта да продължава да надгражда себе си.

“Ако трябва да препоръчам курса на приятел бих му казала, че сравнявайки наученото в университета и наученото в CGZEN, това което научих от курса по лого дизайн за толкова кратко време се равнява на една-две години в университет. Да се впуска смело в това приключение, защото ще получи професионална критика, ще получи знания и ще получи творческо вдъхновение да създава лога!”

Щастливи сме, че имахме възможността да споделим това приключение с Мария и да сме част от онази подемна сила и вдъхновение, които карат нещата да се случват.

Ако искаш да започнеш своето приключение…

Запиши се за курс Лого дизайн!

Галерия с проекти на Мария

Още публикации

ВЗЕМИ ПЪРВИЯ УРОК ПО ЛОГО ДИЗАЙН БЕЗПЛАТНО!

Искаш ли да бъдеш по-добър графичен дизайнер?

Започни първите стъпки в изграждането на солидни основи по графичен и лого дизайн.
След този урок ще:

* Използваш по-умело принципите на композиция.
* Изградиш правилен процес на работа, изпитан в истинска работна среда.
* Подобриш уменията си по свободно скициране;
* Станеш част от общество от талантливи дизайнери.

Споделяме знания, а не спам! Твоята информация е на сигурно място.

Научи повече!

Бъди в крак с новостите, запиши се за известия.