29.06.2021

CGZEN CHALLENGE: ЮЛИ 2021

29.06.2021

CGZEN CHALLENGE: ЮЛИ 2021

Добре дошли в CGZEN CHALLENGE!

Започва нашето месечно арт състезание. С тази инициатива искаме да приветстваме всички вас, творците, да споделяте и усъвършенствате себе си и произведенията си. Искаме също да споделим с вас частица от собственото си знание и опит и да ви вдъхновим за завоюване на нови творчески върхове.

А сега без повече въведение, нека ви запознаем с Темата на CGZen Challenge за този горещ месец юли и Правилата на играта.

ОЛИМПИАДА НА ПАНТЕОНИТЕ

Всяка година боговете от Египет до Скандинавието и от Ацтеките през Древна Гърция до Индия се изправят на атлетична битка за физическо и трансцендентално надмощие! На кого залагаш ти? От кой пантеон е тя/той? Покажи ни твоя олимпийски шампион на всички божествени пантеони!

 • За художниците на персонажи

  Изобрази своя трансцендентален олимпийски боец! Покажи от кой пантеон е и в коя дисциплина се състезава.

 • За художниците на реквизити (props)

  Прояви се като най-изкусен ковач, кожар, технолог! За коя божесвена олимпийска дисциплина умееш да създаваш спортни уреди? Копие, щанги, колела, шпаги…

 • За художниците на околна среда (environment)

  Как би изглеждал тепиха, на който ще се проведат финалите? С какъв спорт ще се излъчи финалният олимпийски шампион? Кое е епичното визуално зрелище на финалната сцена? Изгради съоръжението!

 • За илюстраторите
  Покажи ни ключов момент от спортната надпревара! Битка, прекосяване на финала или епичното награждаване. Илюстрирай среда и герои в едно цяло изображение.

УСЛОВИЯ

 • За начало – бъди член на групите Wacom BG Club и Cgzen Creatives.
 • Забавлявай се с темата, споделяй развитието на творбата си редовно в групите – подкрепяй и подканвай своите арт другари!
 • Погрижи се изображението ти да има водния знак на CGZEN CHALLENGE, за да валидираш участието си. (изтегли png тук)
 • Изпрати своето участие в jpg или png на имейл challenge@cgzen.com до 31-ви юли. Нека изображението не надхвърля 3000х3000px и е желателно да използваш Save for Web, за да не надхвърля 2MB. Изпрати ни и линк към твоето портфолио или инстаграм профил, ако искаш да го включим в галерията на участниците.

Всички дигитални и традиционни медии и инструменти, било то в двумерна или тримерна среда са подходящи. От молив и четка, през вектор, растер, скулптура и рендър.

Груповите участия са поощрявани, стига всички автори да бъдат упоменати.

Също така е важно да бъдеш уверен, че авторските права над изображението неотменно са притежание на автора и ние нямаме претенция над тях. Можеш да публикуваш и разпространяваш произведението си където и както желаеш.

🏆 НАГРАДИ

Първо място: обстойна видео критика от менторите на CGZEN Academy + цялата слава, която можеш да понесеш.

Второ място: видео критика от менторите на CGZEN Academy.

Почетни отличия: всичката любов в социалните мрежи! 🧡

⌛ СРОК

Предложенията си можеш да публикуваш до 31-ви юли включително.

Престраши се! Просто започни и споделяй процеса, за да ти дадем куража, който заслужаваш!

Нека вдъхновението бъде с теб!

Още публикации

Коментирай

Коментирай Имейл адресът ти няма да бъде публикуван

Научи повече!

Бъди в крак с новостите, запиши се за известия.