07.04.2016

Wacom BG Club отвори врати!

07.04.2016

Wacom BG Club отвори врати!

Adcom – официален дистрибутор на Wacom, заедно със Cgzen – студио за обучение по дигитални изкуства, създадоха клуб – Wacom BG Club!

За клуба на кратко

Нашият клуб ще е място за среща с приятели, споделяне на опит и творчески истории. Не само ще говорим за изкуство, но и ще провокираме участниците да пробват нови неща, да експериментират и да се забавляват.

Ние, организаторите, се надяваме да дадем на членовете нови свежи гледни точки, както към всекидневните творчески теми, така и към неща, които на пръв поглед са далеч от дигиталните изкуства. Разбира се няма да говорим твърде сериозно и няма да забравяме и да се забавляваме заедно, с игри и предизвикателства.

Присъединете се

Като всеки клуб сме отворени за нови попълнения, както от професионалисти, така и от начинаещи артисти. Дейностите на клуба ще бъдат с отворен достъп и ще се провеждат както на място, така и онлайн.

Стойте в крак със случващото се около Wacom BG Club като станете член на нашата Фейсбук група: Wacom BG Club!

Подкрепяме споделянето на арт трикове, съвети и идеи, да помагате с ценни напътствия на по-младите членове в групата, да представите личното си творчество, било то завършени творби или работа в процес, да търсите мнение и критика и да участвате в създаването на едно страхотно общество!

Единствените ни правила са без спам-реклами, произволни линкове към статии или видео, към неща които нямат отношение към изкуство, дизайн и творческия дух на групата. Запазваме правото да трием всички постове, които нямат общо с това общество. Ако се чудите или имате въпроси, моля, напишете ни лично съобщение.

Коментирай

Коментирай Имейл адресът ти няма да бъде публикуван

Научи повече!

Бъди в крак с новостите, запиши се за известия.