11.10.2016

Изложба на авторски играчки

11.10.2016

Изложба на авторски играчки

Щастлив съм да обявя втората изложба с проекти за играчки на курсисти, завършили успешно курса “Дизайн на персонажи” на Cgzen!

Мястото е същото, както миналата година -> Commanda Camp на ул. Славянска 7 и е още по-заредено с енергия и творческа атмосфера.

Изложбата може да видите до 20ти декември 2016.

Можете да посетите галерията за дизайнерски играчки:
– от понеделник до петък (12:00ч – 20:00ч);
– включително и събота (16:00ч – 20:00ч).

Заповядайте да разгледате изложбата!

~ Мартин

Повече за изложбата:

В “Дизайн на персонажи” курсистите преминават през три периода – първия период на лекции, в който следват стъпките на инструктора посредством видео уроци и практики на живо. Втория период е за самостоятелна работа като всеки един получава задача, съобразена с неговото ниво и опит. А края на курса се отбелязва с изложба на проектите, създадени от курсистите.

Най-добрите проекти биват превърнати във физически макети чрез висококачествено 3d принтиране, а курсистите научават за още едно направление за техните творения – > дизайнерски играчки.

Гледай видео

Вълнуващо е да създадеш първия си дизайн на персонаж от идея и скици до 3D модел и да го държиш в ръцете си накрая. В това видео ще видите малка част от 3d принтираните проекти:

Нашите приятели:

Изложбата нямаше да е толкова вълнуваща за курсистите, без подкрепата на нашите приятели!

Всички проекти, участващи в изложбата са принтирани майсторски, благодарение на Shapers3D. Споделете идеите си с тях, а те ще ги превърнат във физически продукт!


Няма по-добро място, където да се проведе изложбата от магазин за авторски играчки CommandaCamp. Дизайнерски играчки го изпълват с живот, атмосфера и калейдоскоп от цветове!

Още публикации

Коментирай

Коментирай Имейл адресът ти няма да бъде публикуван

Научи повече!

Бъди в крак с новостите, запиши се за известия.